Dakisolatie nodig in Nijmegen?

Veel huishoudens hebben het al, maar bij andere woningen blijken de stookkosten jaarlijks een stuk hoger te zijn dan nodig. Wanneer er niet voor dakisolatie is gezorgd, gaat er namelijk onnodig energie verloren. Daarnaast zullen er sneller vochtproblemen optreden. Wilt u hier iets tegen doen? Laat dan door een ervaren dakdekker uw dak isoleren. In de regio Nijmegen kunt u hiervoor aankloppen bij Sanders Dakbedekkingen. Met onze nauwkeurige en kwalitatieve werkwijze kunnen we u zeker goed van dienst zijn.

Isolatie aan de binnenkant of buitenkant?

Uw dak isoleren kan zowel aan de binnenzijde als buitenzijde. Aan dakisolatie aan de buitenkant zitten diverse voordelen. Zo biedt het geen ruimteverlies in de woning, en zorgt het voor optimale isolatie. Wat kunnen wij zoal voor u isoleren? Hierbij kunt u denken aan een:

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een klus in dakisolatie? Neem gerust contact met ons op! Dat kunt u doen door te bellen naar het nummer 024 - 204 35 02. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. In Nijmegen en omgeving staan we met plezier voor u klaar!