Dakbedekking plaatsen in Nijmegen

Sanders Dakbedekkingen is uw vakkundige dakdekker in Nijmegen en omstreken. Wij hebben veel ervaring met het werken met diverse soorten dakbedekking en kunnen u dan ook uitstekend advies geven over de meest geschikte bedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, uw woonsituatie en uw wensen wat betreft het uiterlijk van het dak. Door ons ruime assortiment dakbedekking hebben wij voor iedere situatie een geschikte oplossing. In Nijmegen en omgeving hebben wij al vele panden voorzien van een nieuw dak.

Diverse soorten dakbekleding

Naast dakbedekking plaatsen van bitumen, werken wij eveneens met:

• EPDM
• Kunststof
• Shingles
• Koper
• Zink

Weet u niet met welk type u het best uw dak bedekken kunt? Dan denken wij graag met u mee. Bent u het hiermee eens? Dan gaan wij vervolgens de dakbedekking aanbrengen.

Dakbedekking vervangen

Is uw dak al behoorlijk oud en kampt u regelmatig met problemen, zoals lekkage? Dan is uw woning waarschijnlijk toe aan een nieuw dak. Ook wanneer u uw dakbedekking vervangen wilt, kunt u op ons rekenen. Wanneer u ons hiervoor inschakelt, komen we eerst bij u langs om de situatie te inspecteren. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Van dakbedekking plaatsen tot vervangen: in de regio Nijmegen staan wij voor u klaar!